vrijdag 25 april 2008

Leesgroep IV

Hoi iedereen,

En toen was er eindelijk weer een leesgroep email! In de onsterfelijke woorden van Nuqnug, de uitvinder van het avondeten, "Zo, dat werd ook wel eens tijd, zeg." Als te doen gebruikelijk, hierbij puntsgewijs de punten.

1) Ik heb nog geen nieuwe datum gepland, laten we eerst eens kijken wat voor moment iedereen in het algemeen het beste uitkomt. Op het blog voor de leesgroep staat aan de rechterkant een kleine enquĂȘte waarin iedereen geheel anoniem zijn/haar mening te kennen kan geven. Je kan meerdere voorkeuren tegelijk opgeven.

2) Als je dan toch op de site zit en je hebt tijd, kijk dan ook even naar de YouTube filmpjes die ik helemaal onderaan de pagina gehangen heb. Tamelijk unieke beelden van de oude grote yogi's die de zalvende voice-over meer dan goed maken.

3) Khenpo Ngedon komt! 2, 3 en 4 mei geeft hij onderricht in Den Haag, in Karma Trinley Ling (Karen, Hanna, Derek, Paul etc., voor wie hen kennen). Khenpo is alumnus van het Nalanda Insituut van Rumtek en de debat- en studiepartner van ZH Gyalwa Karmapa. Zijn lessen dit weekend zullen over hoofdstuk 17 van het Juwelen Ornament gaan, en het kan geen kwaad om daar alvast een voorschotje op te nemen. Zie Karma Trinley Ling (link in de sidebar) voor meer info.

4) Ik zal de stemming op de website de komende dagen in de gaten houden en op basis van de resultaten een voorstel voor een planning van de komende bijeenkomsten maken. Het is mijn bedoeling alvast meerdere data vast te gaan leggen, dan weten jullie dat.

5) Tenslotte, bijgevoegd en op de website, de notities van de vorige keer.

Ok, dat was't. Tot binnenkort iedereen!

Geen opmerkingen: